20 September 2019

De collega's 3.0: van Salzburg naar Deinze zonder vliegen!

door Zomer Zonder Vliegen
Inspiratie
20 September 2019

De collega's 3.0: van Salzburg naar Deinze zonder vliegen!

door Zomer Zonder Vliegen

💚 Zomer Zonder Vliegen presenteert: de Collega's 3.0 - Zonder Vliegtuig 📽!

Heel wat collega's en vrijwilligers van de Noord-Zuid-organisatie Broederlijk Delen kozen er afgelopen zomervakantie bewust voor om op een alternatieve manier te reizen. Of het nu met de trein, met de boot of met de fiets was, dicht bij huis of iets verder weg, ze kwamen allemaal terug met fantastische verhalen 😍!

Campagne- en communicatiemedewerker Zynke ging met de nachttrein naar Briançon in de Alpen. Beleidsmedewerker Dirk zocht het niet te ver en sloeg zijn tent op aan de oevers van de Semois in onze Ardennen. Teamcoördinator Marijke belandde bijna per toeval op de trein van Salzburg naar Deinze - wie doet haar dát na? Programmaverantwoordelijke Leen scheepte met haar gezinnetje dan weer in op de boot naar Corsica - de kinderen waren in de wolken met het dol-fijne reisgezelschap 🐬!

Check meer foto's, verhalen en tips over de zomer zonder vliegen van vele andere collega's bij Broederlijk Delen op de website van de organisatie en daag je collega's op jouw werk uit om volgende zomer ook Collega's 3.0 te worden 💪💚!